5 Απριλίου 2018

Όλες οι Υπηρεσίες

Η E-Marketing Clusters προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από ολοκληρωμένες (end-to-end) υπηρεσίες E-marketing και ψηφιακών εφαρμογών.

Η E-Marketing Clusters κάνει την Online Επικοινωνία σας να φαίνεται απλή για σας, μέσω συγκεκριμένης στρατηγικής, τακτικής και στόχων.

Όλα ξεκινούν από την ουσιαστική κατανόηση της επιχείρησης σας και των εξατομικευμένων αναγκών σας ...

E-Marketing Clusters - E-man

E-Man

Ουσιαστικά πληρώνετε τις υπηρεσίες ενός ειδικού στο E-Marketing, ο οποίος αφού γνωρίσει την εταιρεία σας, καταρτίζει το στρατηγικό σας πλάνο και χρησιμοποιεί την ομάδα των ειδικών της E-Marketing Clusters για να υλοποιεί κάθε μήνα το πλάνο σας.

Δείτε το Video και μάθετε περισσότερα εδώ.

Digital Marketing Consulting

Η σημαντικότερη ίσως υπηρεσία σε σχέση με το Digital Marketing είναι η Συμβουλευτική (Consulting).
Για να αντιμετωπίσει μια επιχείρηση το τσουνάμι των νέων δεδομένων, των νέων εργαλείων και τον συνεχώς αυξανόμενο ρυθμό αλλαγών, σε συνδυασμό με το περιορισμένο budget, η μόνη αξιόπιστη λύση είναι η λήψη των βέλτιστων αποφάσεων σε σχέση με την στρατηγική.

Η E-Marketing Clusters αναλαμβάνει την καθοδήγηση σας στο θορυβώδη κόσμο του Digital ή ακόμα υλοποιεί για εσάς το πλάνο που θα κάνει τη διαφορά.

E-Marketing Clusters - Consulting
E-Marketing Clusters - GTPR

Ευθυγράμμιση με τον νέο ευρωπαϊκό κανονισμό (GDPR)

Ο κανονισμός GDPR ή Γενικός Κανονισμός για την Προστασία των Δεδομένων (ΓΚΠΔ) είναι ένα σύνολο κανόνων που αποσκοπούν στην καλύτερη προστασία των πολιτών της ΕΕ όσον αφορά τα προσωπικά τους δεδομένα.

Η ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα πρέπει να εναρμονιστούν με τον νέο κανονισμό προκειμένου να μην διακινδυνεύετε τις αυστηρές κυρώσεις.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Website Heat Mapping

Δεν χρειάζεται πλέον να μαντέψετε πού κάνουν κλικ οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας.

Θα γνωρίζετε ακριβώς τι κάνουν οι επισκέπτες στον ιστότοπό σας, ώστε να μπορείτε να κάνετε αλλαγές με εμπιστοσύνη.

E-Marketing Clusters - Website Heat Mapping
E-Marketing Clusters - AB/Test

A/B Test

Το A/B Test είναι ένας τρόπος μέτρησης δύο εκδοχών για να δείτε ποια είναι πιο επιτυχημένη.

Το A/B test σάς επιτρέπει να αξιοποιήσετε περισσότερο την υπάρχουσα κυκλοφορία της σελίδας σας (traffic) .

Ενώ το κόστος απόκτησης της πληρωμένης κίνησης (Google Ads) είναι τεράστιο, το κόστος αύξησης των μετατροπών μπορεί να είναι ελάχιστο.

Η απόδοση της επένδυσης του A/B τεστ μπορεί να είναι τεράστια, καθώς ακόμη και μικρές αλλαγές σε μια σελίδα προορισμού μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντική αύξηση των παραγόμενων πελατών, των πωλήσεων και των εσόδων.

Website

Δημιουργία Ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα σας αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο σας σε επίπεδο Marketing. Στην E-Marketing Clusters θεωρούμε ότι είναι υποχρέωσή μας να σας βοηθήσουμε να μεγιστοποιήσετε την επένδυση αυτή.

Μάθετε περισσότερα εδώ

E-Marketing Clusters - Website

E-shop

Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος.

Πουλήστε τα προϊόντα σας στο διαδίκτυο με μια ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Διαχείριση Website & E-shop

Η E-Marketing Clusters προσφέρει πλήρη γκάμα Υπηρεσιών Συντήρησης Ιστοσελίδων που μπορούν να διασφαλίσουν ότι η ιστοσελίδα σας :

Προσελκύει και μετατρέπει επισκέπτες σε πελάτες.

Διατηρεί την κατάταξη των μηχανών αναζήτησης.

Παρουσιάζει στο κοινό νέες πληροφορίες, προϊόντα και υπηρεσίες.

Διατηρεί την αξία της με την πάροδο του χρόνου.

Μάθετε περισσότερα

E-Marketing Clusters - Website
E-Marketing Clusters - E-learning

E-Learning Platform

Πρόκειται για μια online πλατφόρμα που περιέχει όλο το εκπαιδευτικό υλικό σας σε κεφάλαια μαθημάτων με στόχο την διαρκή βελτίωση των δεξιοτήτων των εργαζομένων σας. Μάθετε περισσότερα εδώ

Mobile Application Development

Το 80% των χρηστών κινητής τηλεφωνίας θα προβούν σε αγορές με smartphone. Αν θέλετε η επιχείρησή σας να μπει στην διαδικτυακή επανάσταση των κινητών, η ανάπτυξη Mobile Application μπορεί να είναι η τέλεια λύση για εσάς.

E-Marketing Clusters - Mobile Application
E-Marketing Clusters - Google Ads

Google Ads

Δημιουργία διαφημιστικής καμπάνιας στην Google.

Βοηθήστε τους πελάτες να σας βρουν ακριβώς τη στιγμή που αναζητούν στην Google προιόντα όμοια με αυτά που προσφέρετε.

Facebook Ads

Δημιουργία διαφημιστικής καμπάνιας στο Facebook.

Το Facebook είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους διαφήμισης στο διαδίκτυο. Το Facebook φέρνει τις εταιρείες σε επαφή με τους ιδανικούς πελάτες.

E-Marketing Clusters - Facebook Ads
E-Marketing Clusters - Google my Business

Google My Business

Δημιουργία Google My Business προφίλ για να να εμφανίζεται η καταχώρισή της επιχείρησης σας, όταν οι χρήστες αναζητούν εσάς ή επιχειρήσεις όπως η δική σας στην Αναζήτηση ή στους Χάρτες Google.
Το Google My Business διευκολύνει τη δημιουργία και την ενημέρωση της καταχώρισής σας, ώστε να ξεχωρίζετε και να προσελκύετε νέους πελάτες.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Influencer Marketing

Το Influencer Marketing είναι ο συνδυασμός ενός παλιού εργαλείου του Marketing (μια διασημότητα που έχει την δύναμη να επηρεάζει τον κόσμο) στον νέο digital τρόπο προσέγγισης του κοινού. Σας βοηθάμε να βρείτε τις διασημότητες/επηρεαστές που ταιριάζουν στο προφίλ της επιχείρησης σας και καταστρώνουμε μαζί το πλάνο δράσης.

E-Marketing Clusters - Influencer Marketing
E-Marketing Clusters - SEO Strategy

SEO Strategy

Μια στρατηγική SEO είναι απαραίτητη για να βοηθήσετε στην αύξηση οργανικών επισκεπτών υψηλής ποιότητας στον ιστότοπό σας. Με την καλύτερη κατανόηση της αγοράς στόχου και τη δημιουργία ενός στρατηγικού σχεδίου SEO που βασίζεται σε δεδομένα, είστε σε θέση να προωθήσετε την ιστοσελίδα σας πιο αποτελεσματικά.

Social Media Strategy

Η Social Media Strategy, είναι η στρατηγική απόφαση που παίρνετε σχετικά με το πως μπορούν τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας.
Για τον λόγο αυτό πρέπει να καταρτίσετε ένα Social Media Marketing Plan, δηλαδή ένα σχέδιο Marketing των κοινωνικών μέσων δικτύωσης, που αποτελεί την περίληψη όσων σχεδιάζετε να κάνετε και ελπίζετε να επιτύχετε για την επιχείρησή σας, χρησιμοποιώντας τα κοινωνικά δίκτυα.
Κατεβάστε δωρεάν τον ολοκληρωμένο οδηγό εδώ

E-Marketing Clusters - Social Media Strategy
E-Marketing Clusters - Digital Marketing Strategy

Digital Marketing Strategy

Η Στρατηγική Digital Marketing είναι απαραίτητη εάν θέλει κανείς να επωφεληθεί από τις αυξανόμενες ευκαιρίες στο Internet και τον καταιγισμό των νέων εργαλείων.

Content Marketing

Μυστικό συστατικό για την επιτυχία σας!

Η προσέλκυση του πελάτη επιτυγχάνεται με την την δημιουργία και διανομή χρήσιμου περιεχομένου.

E-Marketing Clusters - Content Marketing
E-Marketing Clusters - E-mail Marketing

E-mail Marketing

Είτε θέλετε να προωθήσετε μια προσφορά, είτε απλώς να υπενθυμίσετε στους πελάτες σας την μάρκας σας, η E-Marketing Clusters μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια αποτελεσματική στρατηγική Email Marketing.

Social Media Marketing

Ένας άλλος τρόπος για την οικοδόμηση κυκλοφορίας (traffic) προς την ιστοσελίδα σας!

Θέλετε να μάθετε πώς να χειρίζεστε με επιτυχία τα Social Media ή προτιμάτε να τα διαχειριζόμαστε εμείς στην θέση σας ;

E-Marketing Clusters - Social Media Marketing
E-Marketing Clusters - Marketing Automation

Marketing Automation

Marketing Automation (αυτοματοποίηση Marketing) είναι η χρήση λογισμικού για την αυτοματοποίηση των διαδικασιών μάρκετινγκ, όπως η κατηγοριοποίηση των πελατών, των πελατών ενοποίησης δεδομένων και διαχείρισης καμπάνιας.
Η χρήση της Aυτοματοποίησης Marketing κάνει τις διαδικασίες που θα έπρεπε διαφορετικά να εκτελούνται με το χέρι, πολύ πιο αποτελεσματική.

Blogging

Ένας άλλος τρόπος για την οικοδόμηση της κυκλοφορίας (traffic) προς την ιστοσελίδα σας!

Κάθε φορά που γράφετε ένα blog post, είναι ακόμη μία ευκαιρία για σας να εμφανίζεστε στις μηχανές αναζήτησης και να οδηγείτε η κυκλοφορία στον ιστοχώρο σας με διαδικασία οργανικής έρευνας (χωρίς πληρωμένη διαφήμιση).

Μάθετε περισσότερα

E-Marketing Clusters - Blogging
E-Marketing Clusters - Copywriting Services

Copywriting Services

Επικοινωνήστε τις αξίες σας.

Συνδεθείτε με τους πελάτες σας.

Αυξήστε τα έσοδά σας.

Από δημοσιεύσεις ιστολογίου (blog) και ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (newsletters) σε eBooks, οι υπηρεσίες copywriting της E-Marketing Clusters διαχειρίζονται το φάσμα της αρθρογραφίας σας, που αποσκοπούν στην οικοδόμηση της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας και επικεντρώνονται στην παραγωγή ενδιαφέροντος και την καλλιέργεια μετατροπών.

Γραφιστική (Graphic Design) Online & Offline

Κάντε τη σωστή πρώτη εντύπωση και κερδίστε την μισή μάχη. Ο επαγγελματικός σχεδιασμός απαιτεί μια διαφορετική προσέγγιση ανάλογα με το αν αφορά το ONLINE ή το OFFLINE ώστε να επιτύχει τους προκαθορισμένους σας στόχους.

E-Marketing Clusters - Graphic Design
E-Marketing Clusters - Video and Podcast Production

Video & Podcast Production

Τα Video στο διαδίκτυο είναι πλέον βασικό μέσο για την ικανοποίηση των αναγκών πληροφόρησης και ψυχαγωγίας και ένας από τους καλύτερους τρόπους να αυξήσετε την κίνηση στο website σας.

Μάθετε περισσότερα

Δείτε τα video των πελατών μας

Infographics

Όταν γίνουν σωστά, τα infographics μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μετατρέψετε πολύπλοκες πληροφορίες και δεδομένα σε μια απλή και κατανοητή παρουσίαση. Είναι ο ιδανικός τρόπος για να εξηγήσετε την λειτουργία ενός προιόντος ή μιας υπηρεσίας.

Δείτε το video

E-Marketing Clusters - Infographics
E-Marketing Clusters - 3D Animation

3D Animation

Το 3D animation έχει γίνει πολύ δημοφιλές τα τελευταία χρόνια. Γιατί ?

Το 3D δημιουργεί πιο ρεαλιστικές συνθετικές εικόνες.
Οι 3D χαρακτήρες έχουν μεγαλύτερο βάθος και άρα είναι πιο ελκυστικοί στο ανθρώπινο μάτι.

Δημιουργούνται χρησιμοποιώντας πολύ ανεπτυγμένα προγράμματα και το αποτέλεσμα δημιουργεί μια αίσθηση επαυξημένης πραγματικότητας που μαγνητίζει την προσοχή και προσδίδει προστιθέμενη αξία.

Δείτε τα video

eBooks & Audio Books

Τα ψηφιοποιημένα βιβλία (ebook) και τα ηχητικά βιβλία (audiobook), είναι σύγχρονα εργαλεία που μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν χρήσιμο περιεχόμενο για τους πελάτες τους και να αυξήσουν την κίνηση προς την ιστοσελίδα τους.

Κατεβάστε το ebook για την Social Media Marketing Strategy 2018

E-Marketing Clusters - Presentations

Presentations (Powerpoint / Keynote)

Όταν πρόκειται να εντυπωσιάσετε τους μελλοντικούς σας πελάτες, οι παρουσιάσεις POWERPOINT ή KEYNOTE είναι το απόλυτο εργαλείο. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να παρουσιάσετε με τον πιο επαγγελματικό τρόπο τα προιόντα ή τις υπηρεσίες σας χρησιμοποιώντας τα πιο προηγμένα μέσα.

Ρωτήστε μας - E-Μarketing Clusters

Καλέστε μας στα τηλέφωνα :

+30 210 95 777 95
+30 2310 81 35 75

ή συμπληρώστε την

Φόρμα Αίτησης Δωρεάν Ενημέρωσης

Τι από τα παρακάτω σας ενδιαφέρει;

Δημιουργία WebsiteΔιαχείριση E-shopΔιαχείριση Social MediaΔημιουργία Digital ΚαμπάνιαςGoogle AdsΔημιουργία Περιεχομένου (γραφιστικά, blog, PDF κτλ)VideoΈλεγχος E-shop για συμβατότητα με Ευρωπαϊκό Κανονισμό (GDPR)Δημιουργία E-Learning PlatformGoogle My BusinessΣυντήρηση ΙστοσελίδαςSEO StrategyBlogging

Στην E-Marketing Clusters δεσμευόμαστε να προστατεύουμε το απόρρητό σας, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας.

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα αποστολής συμφωνείτε με την αποθήκευση και διαχείριση των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.