5 Απριλίου 2018

E-shop / Website

 

Web Design & Website Development

“Η ιστοσελίδα μου είναι cool, αλλά μου φέρνει πελάτες;”

Η ιστοσελίδα σας αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο σας σε επίπεδο Marketing. Αν είστε εδώ, μάλλον σκέφτεστε να επενδύσετε στην ιστοσελίδα σας. Στην E-Marketing Clusters θεωρούμε ότι είναι υποχρέωσή μας να σας βοηθήσουμε να μεγιστοποιήσετε την επένδυση αυτή.

Δεν είναι πλέον αρκετό να έχουμε απλά μια όμορφη ιστοσελίδα, γιατί το online marketing είναι πιο ανταγωνιστικό από ποτέ. Η ιστοσελίδα σας θα πρέπει να είναι σε θέση να χειριστεί τους τριγμούς του online marketing. Αυτό σημαίνει Call-to-Action Strategy (Πρόσκληση για δράση), Conversion Rate Optimization (Βελτιστοποίηση ποσοστού μετατροπής), Blog & Content Strategy (Blog & Στρατηγική Περιεχομένου), integrated Social Media (Ολοκληρωμένη διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης), Analytics & Tracking, (Ανάλυση & Παρακολούθηση) και ένα κορυφαίο CMS είναι μόνο η αρχή της νέας λίστας ελέγχου ανάπτυξης της ιστοσελίδας σας.

Στην E-Marketing Clusters μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βεβαιωθείτε ότι στην ιστοσελίδα σας δεν λείπει τίποτα !

Δείτε τις ιστοσελίδες πελατών μας :
http://wday.gr
http://www.execonsa.com
http://www.4sound.org

E-Shop/E-Commerce

Πουλήστε τα προϊόντα σας στο διαδίκτυο με μια ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου. Οι διαδικτυακές λύσεις προσαρμοσμένου E-commerce της E-Marketing Clusters, έρχονται σε όλα τα “μεγέθη”.

Οι Web developers της E-Marketing Clusters μπορούν να οικοδομήσουν την δυνατότητα ηλεκτρονικού εμπορίου στην τρέχουσα ιστοσελίδα σας ή να ξεκινήσουν από το μηδέν. Θα εργαστούμε μαζί σας για να επιλέξετε την ιδανική πλατφόρμα ιστοσελίδας ηλεκτρονικού εμπορίου. Θα βεβαιωθείτε ότι είναι ασφαλές, εύκολο στη χρήση και SEO φιλικό. Έχουμε αναπτύξει προσαρμοζόμενες ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου (responsive e-commerce websites). Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και να προβληθούν σε κινητές συσκευές και tablets.

Δείτε τα ηλεκτρονικά καταστήματα πελατών μας :
https://www.oxette.com/
https://www.europedress.com

Ας μιλήσουμε για την ιστοσελίδα σας!

Απλά συμπληρώστε αυτή την απλή φόρμα και ένα μέλος της ομάδας της E-Marketing Clusters θα επικοινωνήσει μαζί σας πριν από την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

e-shop/website - E-marketing Clusters

 Καλέστε μας στα τηλέφωνα :

+30 210 95 777 95
+30 2310 81 35 75

ή συμπληρώστε την

Φόρμα Αίτησης Δωρεάν Ενημέρωσης

Τι από τα παρακάτω σας ενδιαφέρει;

Δημιουργία WebsiteΔιαχείριση E-shopΔιαχείριση Social MediaΔημιουργία Digital ΚαμπάνιαςGoogle AdsΔημιουργία Περιεχομένου (γραφιστικά, blog, PDF κτλ)VideoΈλεγχος E-shop για συμβατότητα με Ευρωπαϊκό Κανονισμό (GDPR)Δημιουργία E-Learning PlatformGoogle My BusinessΣυντήρηση ΙστοσελίδαςSEO StrategyBlogging

Στην E-Marketing Clusters δεσμευόμαστε να προστατεύουμε το απόρρητό σας, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας.

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα αποστολής συμφωνείτε με την αποθήκευση και διαχείριση των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.