12 Ιουνίου 2018

SEO Strategy

Seo Strategy - E-Marketing Clusters

Το SEO χτίζει την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας !

Τι είναι το SEO;

SEO είναι η διαδικασία που επηρεάζει την προβολή μιας ιστοσελίδας στα μη πληρωμένα αποτελέσματα μιας μηχανής αναζήτησης - που συχνά αναφέρονται ως "οργανικά" αποτελέσματα.

Γιατί είναι σημαντικό;

Σε γενικές γραμμές, η υψηλότερη κατάταξη στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης και η συχνότητα με την οποία ένα website εμφανίζεται στη λίστα αποτελεσμάτων αναζήτησης, οδηγεί στην αύξηση των επισκεπτών από τους χρήστες της μηχανής αναζήτησης.

Θυμηθείτε τη διαδρομή:

  • Αποκτήστε περισσότερη επισκεψιμότητα (στο website σας).
  • Αποκτήστε εν δυνάμει πελάτες (Leads).
  • Αποκτήστε πωλήσεις.

Το SEO και το Content (περιεχόμενο) είναι άρρηκτα συνδεδεμένα

Το ότι το SEO είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το περιεχόμενο, οφείλεται στο γεγονός ότι οι αλγόριθμοι, που έχουν ωριμάσει και είναι πιο έξυπνοι από ποτέ, εξελίσσονται συνεχώς για να εξαλείψουμε το spam και να αναδείξουν το καλύτερο περιεχόμενο.

Στις μέρες μας, το SEO δεν είναι ένα ενιαίο σχέδιο ούτε ένα παιχνίδι "one man show". Το SEO είναι πια τόσο πολύπλοκο και δυναμικό, ώστε για να μπει κανείς στο παιχνίδι, θα πρέπει να είναι έτοιμος να δεσμευτεί με ένα μηνιαίο προϋπολογισμό και μια συστηματική προσέγγιση. Το να φτάσει κανείς στην κορυφή της κατάταξης των μηχανών αναζήτησης και να παραμείνει εκεί, απαιτεί μια αφοσιωμένη ομάδα WEB και SEO επαγγελματιών.

Το SEO είναι σήμερα πολύ περισσότερα από το on-page (βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας), links και λέξεις-κλειδιά. Μια SEO στρατηγική περιλαμβάνει τώρα τις δραστηριότητες που συνδέονται με το trafic (κίνηση) της ιστοσελίδας, όπως το email marketing, social media sharing, διαχείριση πελατειακών σχέσεων (CRM) και το αξιόλογο περιεχόμενο (content) της στρατηγικής. Ενσωματώνει την καλύτερη εμπλοκή με στοιχεία όπως o σχεδιασμός της εμπειρίας του χρήστη ( user experience -UX) και της διεπαφής χρήστη (user interface-UI), τη βελτιστοποίηση του ρυθμού μετατροπής (CRO) και την στρατηγική παρότρυνσης για δράση (CTA). Χρησιμοποιεί μάρκετινγκ περιεχόμενο, blog post, landing pages, infographics, βίντεο, on-page ενημερώσεις, PR και ανάλυση λέξεων-κλειδιών.
Και τέλος, η καλύτερη στρατηγική SEO πρέπει να κερδίσei links με ορθόδοξα μέσα, δηλαδή από την ποιότητα του περιεχομένου και τη σχέση προβολής.

Στην E-Marketing Clusters δημιουργούμε την Στρατηγική SEO για την επιχείρηση σας, ώστε να διασφαλίσουμε την μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας σε όλα τα επίπεδα. Η αύξηση της κίνησης του e-shop ή του website σας, μπορεί να επιτευχθεί με την χρήση SEO και να οδηγήσει στην αύξηση των πωλήσεων.

E-Marketing Clusters - Ρωτήστε μας

Καλέστε μας στα τηλέφωνα :

+30 210 95 777 95
+30 2310 81 35 75
ή συμπληρώστε την

Φόρμα Αίτησης Δωρεάν Ενημέρωσης

Τι από τα παρακάτω σας ενδιαφέρει;

Δημιουργία WebsiteΔιαχείριση E-shopΔιαχείριση Social MediaΔημιουργία Digital ΚαμπάνιαςGoogle AdsΔημιουργία Περιεχομένου (γραφιστικά, blog, PDF κτλ)VideoΈλεγχος E-shop για συμβατότητα με Ευρωπαϊκό Κανονισμό (GDPR)Δημιουργία E-Learning PlatformGoogle My BusinessΣυντήρηση ΙστοσελίδαςSEO StrategyBlogging

Στην E-Marketing Clusters δεσμευόμαστε να προστατεύουμε το απόρρητό σας, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας.

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα αποστολής συμφωνείτε με την αποθήκευση και διαχείριση των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.