20 Νοεμβρίου 2015

Web Applications

Web Applications Banner


Από την εμπορική ταυτότητα και το branding, τα infographics, τα πολυμέσα και το βίντεο, ξέρουμε τι χρειάζεται για να ξεχωρίσει το Brand σας, σε έναν θορυβώδες κόσμο.

Μπορούμε να εξασφαλίσουμε ότι η ιστορία σας αντηχεί με το σωστό τρόπο, χρησιμοποιώντας το σωστό τόνο, στο σωστό κοινό.

Οι δημιουργικές μας υπηρεσίες βασίζονται στην έρευνα και την στρατηγική.

Web Design & Website Development

"Η ιστοσελίδα μου είναι cool, αλλά μου φέρνει πελάτες;"

Η ιστοσελίδα σας αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο σας σε επίπεδο Marketing. Αν είστε εδώ, μάλλον σκέφτεστε να επενδύσετε στην ιστοσελίδα σας. Στην E-Marketing Clusters θεωρούμε ότι είναι υποχρέωσή μας να σας βοηθήσουμε να μεγιστοποιήσετε την επένδυση αυτή.

Δεν είναι πλέον αρκετό να έχουμε απλά μια όμορφη ιστοσελίδα, γιατί το online marketing είναι πιο ανταγωνιστικό από ποτέ. Η ιστοσελίδα σας θα πρέπει να είναι σε θέση να χειριστεί τους τριγμούς του online marketing. Αυτό σημαίνει Call-to-Action Strategy (Πρόσκληση για δράση), Conversion Rate Optimization (Βελτιστοποίηση ποσοστού μετατροπής), Blog & Content Strategy (Blog & Στρατηγική Περιεχομένου), integrated Social Media (Ολοκληρωμένη διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης), Analytics & Tracking, (Ανάλυση & Παρακολούθηση) και ένα κορυφαίο CMS είναι μόνο η αρχή της νέας λίστας ελέγχου ανάπτυξης της ιστοσελίδας σας.

Στην E-Marketing Clusters μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βεβαιωθείτε ότι στην ιστοσελίδα σας δεν λείπει τίποτα !

Ας μιλήσουμε για την ιστοσελίδα σας!
Απλά συμπληρώστε αυτή την απλή φόρμα και ένα μέλος της ομάδας της E-Marketing Clusters θα επικοινωνήσει μαζί σας πριν από την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

 • Web Design
 • Website Development
 • eCommerce
 • Responsive Design
 • Application Development
 • User Experience & User Interface
 • Conversion Rate Optimization
 • Website Strategy
 • WordPress, Drupal, Joomla

E-Commerce / Web site Development

Πουλήστε τα προϊόντα σας στο διαδίκτυο με μια ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου. Οι διαδικτυακές λύσεις προσαρμοσμένου E-commerce της E-Marketing Clusters, έρχονται σε όλα τα μεγέθη.

Οι Web developers της E-Marketing Clusters μπορούν να οικοδομήσουν την δυνατότητα ηλεκτρονικού εμπορίου στην τρέχουσα ιστοσελίδα σας ή να ξεκινήσουν από το μηδέν. Θα εργαστούμε μαζί σας για να επιλέξετε την ιδανική πλατφόρμα ιστοσελίδας ηλεκτρονικού εμπορίου. Θα βεβαιωθείτε ότι είναι ασφαλές, εύκολο στη χρήση και SEO φιλικό.
Έχουμε αναπτύξει προσαρμοζόμενες ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου (responsive e-commerce websites). Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και να προβληθούν σε κινητές συσκευές και tablets.

 • Customized E-Commerce Solutions
 • Robust Content Management
 • E-Commerce Conversion Strategy

Responsive Web Design

Υπολογιστές. Κινητά. Tablet ... Responsive Web Design

Η Google εκτιμά ότι το 65% των χρηστών δεν θα επιστρέψει σε ένα  website, αν έχει κακή προσβασιμότητα σε κινητά.

Μην χάσετε σε αυτό το 65% !

Ένας προσαρμοζόμενος web σχεδιασμός (Responsive Web Design) είναι μια ενιαία ιστοσελίδα που μπορεί να επεκταθεί ή να συρρικνωθεί για να χωρέσει ακριβώς στο μέγεθος της κάθε οθόνης : desktop, notebook, smartphone, tablet κ.λπ. Αν θέλετε η ιστοσελίδα σας να είναι προσβάσιμη στο μεγαλύτερο δυνατό αριθμό χρηστών, θα πρέπει να είναι ευέλικτου σχεδιασμού. Αναπτύσσουμε προσαρμοζόμενους web σχεδιασμούς ιστοσελίδων, που λειτουργούν σε όλα τα λειτουργικά συστήματα: iOS, Android και άλλα. Οι χρήστες θα είναι σε θέση να δουν το website σας σε iPads, iPhones, Android, καθώς και κάθε άλλο smartphone ή tablet.

Στις μέρες ο προσαρμοζόμενος web σχεδιασμός (Responsive Web Design) είναι έκ των ουκ άνευ. Η Google με ένα πλαίσιο ελέγχου στον αλγόριθμο της, ανταμείβει  το Responsive Web Design. Αυτό σημαίνει ότι εάν ο ανταγωνιστής σας το έχει και εσείς όχι, οι καλύτερες τακτικές SEO στον κόσμο δεν μπορούν να σας βοηθήσουν να τον ξεπεράσετε στις μηχανές αναζήτησης.

 • Look great on all devices: iOS, Android and more
 • Future-proof your web site
 • Engage users on the go
 • Impress the Search Engines
 • Dynamic adjustments
 • Have the coolest website around
 • Responsive web design for e-commerce

Mobile Application Development

Το 80% των χρηστών κινητής τηλεφωνίας θα προβούν σε αγορές με smartphone ή tablet φέτος.

Τι θα λέγατε να αναπτύξετε μια εφαρμογή κινητών (Mobile Application) ;

Αν θέλετε η επιχείρησή σας να μπει στην διαδικτυακή επανάσταση των κινητών, η ανάπτυξη Mobile Application μπορεί να είναι μια τέλεια λύση για εσάς. Οι χρήστες σας θα μπορούν να έχουν μια προσαρμοσμένη εμπειρία στο iPhone τους, iPad, Android ή άλλη φορητή συσκευή.
Στην E-Marketing Clusters μπορούμε να κάνουμε ανάπτυξη Mobile Application για iOS, Android, Windows και πολλά άλλα. Μην χάσετε τις απίστευτες δυνατότητες διαδικτυακής επανάστασης των κινητών. Ξεκινήστε σήμερα !

User Experience Analysis & Interface Design

Πώς χρησιμοποιούν οι επισκέπτες το site σας;

Η ανάλυση εμπειρίας του χρήστη  (User experience analysis), είναι η διαδικασία της μέτρησης της αλληλεπίδρασης μεταξύ ενός χρήστη και μιας διεπαφής χρήστη, συχνά μια ιστοσελίδα, μια εφαρμογή ή ένα σχέδιο. Στην E-Marketing Clusters χρησιμοποιούμε εργαλεία μέτρησης, όπως Α / Β δοκιμές, χαρτογράφηση θερμότητας (heat mapping) και την έρευνα Marketing για να αναλύσουμε την εμπειρία του χρήστη (που συχνά αναφέρεται ως UX).

Όταν βελτιώνουμε το περιβάλλον χρήσης μιας ιστοσελίδας, μιας εφαρμογής ή ενός e-mail, προκειμένου να μεγιστοποιηθεί η συμμετοχή των χρηστών/πελατών, αυτό ονομάζεται σχεδιασμός διεπαφής χρήστη (user interface design or UI design). Αναλύοντας την εμπειρία των χρηστών οδηγούμαστε σε αλλαγές στον σχεδιασμό που μπορεί να προσελκύουν τους επισκέπτες με στόχο να αυξηθεί η διάρκεια παραμονής, ο αριθμός σελίδων/συνεδρία, η διάρκεια παραμονής/σελίδα και τελικά η αύξηση των leads (εν δυνάμει πελατών).

Χάρη στις Α / Β δοκιμές,  στην χαρτογράφηση θερμότητας και άλλα εργαλεία, μπορεί να μετρήσει κανείς πόσο ένας χρήστης αλληλεπιδρά με μια ιστοσελίδα. Μπορούμε να πούμε ποια στοιχεία κάνουν τους χρήστες να περνούν περισσότερο χρόνο στη σελίδα και ποια τους κάνουν να φύγουν,  “Bouncing” και “Exiting” . Οι A / B δοκιμές, είναι μια εφαρμογή που διατίθεται στις περισσότερες υπηρεσίες web και στο email, το οποίο παρέχει ένα ελεγχόμενο περιβάλλον για να ελέγξετε διαφοροποιήσεις, όπως το χρώμα ενός κουμπιού ή το κείμενο ενός κουμπιού(όπως το "πατήστε εδώ" ή "κάντε κλικ εδώ") μεταξύ του 50% των επισκεπτών ή αναγνωστών σας .
Η χαρτογράφηση θερμότητας είναι μια άλλη εφαρμογή μέτρησης της εμπειρίας του χρήστη, που δείχνει πού πάει το μάτι του επισκέπτη παρακολουθώντας την θέσης του ποντικιού (Αυτό βασίζεται σε μια γνωστή σχέση μεταξύ της κίνησης του ποντικιού και του σημείου που βλέπει το μάτι). Αυτοί οι τύποι της ανάλυσης της εμπειρίας του χρήστη και τα εργαλεία μέτρησης είναι εντυπωσιακά κατατοπιστικά και το πιο σημαντικό, ιδιαίτερα εφαρμόσιμα.

Η ανάλυση εμπειρίας του χρήστη, μας οδηγεί συχνά σε αλλαγές στο σχεδιασμό ή στην διεπαφή χρήστη. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να κατευθύνεται τους επισκέπτες της ιστοσελίδας να κάνουν ό, τι εσείς θέλετε, είτε αυτό είναι να συμπληρώσουν μια φόρμα, είτε να κατεβάσουν πληροφορίες, είτε να αγοράσουν ένα προϊόν. Αυτό είναι αυτό που αποκαλούμε βελτιστοποίηση του ρυθμού μετατροπής των επιχειρήσεων ή CRO.

 • Mobile application development
 • Conversion Rate Optimization
 • Custom Analysis and Reporting
 • A / B Testing
 • Heat Mapping
 • 3D Design / 3D Animation
 • Soundscapes Development
 • Graphic Design.