Συντήρηση Ιστοσελίδων

 • Home
 • Συντήρηση Ιστοσελίδων

Συντήρηση Ιστοσελίδων

Η ιστοσελίδα σας μπορεί να είναι ήδη ελκυστική και βελτιστοποιημένη για τις μηχανές αναζήτησης, αλλά σίγουρα δεν θέλετε να ανησυχείτε για τη διατήρηση της φήμης της. Η E-Marketing Clusters προσφέρει πλήρη γκάμα Υπηρεσιών για Συντήρηση Ιστοσελίδων που μπορούν να διασφαλίσουν ότι η ιστοσελίδα σας :

 • Προσελκύει και μετατρέπει επισκέπτες σε πελάτες.
 • Διατηρεί την κατάταξη των μηχανών αναζήτησης.
 • Παρουσιάζει στο κοινό νέες πληροφορίες, προϊόντα και υπηρεσίες.
 • Διατηρεί την αξία της με την πάροδο του χρόνου.

Υπάρχει μια πληθώρα εργασιών που πρέπει να γίνονται στην ιστοσελίδα σας στο πλαίσιο της Συντήρησης Ιστοσελίδων, ώστε να λειτουργεί άψογα.

1. Ενημερώσεις ασφαλείας και επίλυση bug

Πότε: μηνιαία ή όποτε κριθεί απαραίτητο
Ενημερώνουμε το λογισμικό και εγκαθιστούμε αναβαθμίσεις, ενημερωμένες εκδόσεις ασφαλείας ή άλλες ενημερώσεις που ενδέχεται να θέσουν σε κίνδυνο το λειτουργικό σας σύστημα, τον εξυπηρετητή ιστού, τη βάση δεδομένων, το CMS κλπ.
Η αποτυχία να εγκαταστήσετε μια ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας μπορεί να κάνει την ιστοσελίδα σας ευάλωτη σε επίθεση.

2. Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας (backup)

Πότε: δύο φορές το μήνα
Δημιουργούμε αντίγραφα ασφαλείας για την ιστοσελίδα και τα δεδομένα της.

3. Αναθεώρηση και τεστ ολόκληρης της ιστοσελίδα σας

Πότε: ετησίως
Μελετάμε μεθοδικά και διεξοδικά όλες τις σελίδες του ισοτόπου σας. Βρίσκουμε σπασμένους συνδέσμους, χαρακτηριστικά που δεν λειτουργούν ή περιοχές που μπορούν να βελτιωθούν. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη συνολική εμπειρία του χρήστη, στο χρόνο φόρτωσης, στο περιεχόμενο που λείπει ή είναι παλιό, στους τίτλους σελίδων ή στις ετικέτες meta data που λείπουν, σε ασυνεπές στυλ ή μορφοποίηση, τυπογραφικά ή γραμματικά σφάλματα και συμμόρφωση με τα πρότυπα προσβασιμότητας.
Με την πάροδο του χρόνου, οι διατάξεις της ιστοσελίδας ή η τεχνολογία ενδέχεται να μην συμβαδίζουν με τα νέα προγράμματα περιήγησης. Ελέγχουμε και τεστάρουμε την ιστοσελίδα σας σε διάφορες εκδόσεις των βασικών browsers: Microsoft Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox και Apple Safari.

4. Έλεγχος στις φόρμες επικοινωνίας και στην διαδικασία πληρωμής

Πότε: ετησίως
Ελέγχουμε τα στοιχεία και τις φόρμες επικοινωνίας / πώλησης, όπως τα πεδία “Επικοινωνήστε μαζί μας” και τη διαδικασία πληρωμής στην ιστοσελίδα σας. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να ανακαλύψετε ότι σταμάτησε να λειτουργεί η φόρμα επικοινωνίας μετά από ενημέρωση της ιστοσελίδας και χάσατε επιχειρηματικές ευκαιρίες.

5. Έλεγχος στοιχείων επικοινωνίας και emails επικοινωνίας και αναφοράς

Πότε: ετησίως ή όποτε είναι αναγκαίο
Τα στοιχεία επικοινωνίας στην ιστοσελίδα σας θα πρέπει να είναι πάντα ενημερωμένα και ακριβή, συμπεριλαμβανομένων των ονομάτων των μελών της ομάδας, των διευθύνσεων και των αριθμών τηλεφώνου. Μια αλλαγή στα μέλη του προσωπικού ενδέχεται να απαιτεί την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε διαφορετικό μέλος της ομάδας. Οποιεσδήποτε αλλαγές σε πραγματικό χρόνο στην επιχείρηση σας θα πρέπει να σας κάνουν απευθείας να σκεφτείτε: “Πρέπει να ενημερώσω την ιστοσελίδα μου; »

6. Ενημέρωση ημερομηνιών, πνευματικών δικαιωμάτων και νομικής αποποίησης ευθυνών

Πότε: ετησίως
Ελέγχουμε και ενημερώνουμε τις ημερομηνίες πνευματικής ιδιοκτησίας ή οποιοδήποτε κείμενο ή αναφορές συγκεκριμένης ημερομηνίας σε ολόκληρη την ιστοσελίδα σας.
Η αρχική σας σελίδα δεν θα πρέπει να περιέχει καμία παλιά ή ασαφή πληροφορία (π.χ. ένα παλιό δελτίο τύπου)
Ενημερώνουμε την πολιτική απορρήτου, τους όρους χρήσης, τους όρους πώλησης και τυχόν αποποιήσεις ευθυνών ώστε να συμβαδίζουν με τους κανονισμούς και τους νόμους. (περιεχόμενο που παρέχεται από τον πελάτη).
Από εμάς παίρνετε μια ανανεωμένη ανάλυση των plugins που χρησιμοποιούμε στην ιστοσελίδα σας και μια χαρτογράφηση της κίνησης των προσωπικών δεδομένων και των αδειών πρόσβασης στο διαχειριστικό.

7. Ανανέωση περιεχομένου

Πότε: μηνιαία ή όποτε χρειάζεται / είναι αναγκαίο
Οι περισσότερες επιχειρήσεις έχουν συνεχή ανάγκη για ενημέρωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας τους, όπως: πληροφορίες προϊόντων ή υπηρεσιών, βιογραφικά του προσωπικού, ειδήσεις, blog, αναδυόμενα παράθυρα, σελίδα προορισμού, αλλαγές στις ρυθμίσεις κλπ.
Μπορούμε να σας βοηθήσουμε προγραμματίζοντας την επεξεργασία περιεχομένου και παρέχοντας ένα πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.*

 • Pop Up
 • Mega Slider (4slides)
 • Small Slider (max 4slides)
 • Landing page
 • Blog
 • Video

8. Ρύθμιση εκπτώσεων

Πότε: μηνιαία ή όποτε χρειάζεται / είναι αναγκαίο
Η ευθυγράμμιση του e-shop σας με την εμπορική πολιτική των εκπτώσεων της εταιρίας σας, είναι εξαιρετικά σημαντική για την αύξηση του τζίρου σας. Είμαστε εδώ για να φροντίζουμε ώστε κάθε εκπτωτική ενέργεια που σχεδιάζεται, να υλοποιείται τέλεια.

9. Uploading προιόντων σε e-shop

Αν έχετε νέα προιόντα που θέλετε να ανεβάσετε στο e-shop σας διασφαλίζοντας τις προδιαγραφές SEO, ζητήστε μας μια προσφορά.

10. Έξτρα εργασίες

Για οποιαδήποτε άλλη εργασία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας δώσουμε μια λεπτομερή ανάλυση του αναγκαίου χρόνου για την υλοποίηση της.

 

Η Συντήρηση Ιστοσελίδων είναι μια διαδικασία απαραίτητη για βέλτιστα αποτελέσμα στο πλαίσιο μιας Digital Marketing δραστηριότητας.

Ελάτε να μιλήσουμε για την συντήρηση της ιστοσελίδας σας!

null

Κλείσε zoom

Κλείστε Ώρα
null

Επικοινωνήστε

Φόρμα Επικοινωνίας