12 Ιουνίου 2018

Blogging

E-Marketing Clusters - Blogging

 

Το μαγικό εργαλείο που επιτυγχάνει πολλαπλούς στόχους :

 

Αύξηση Traffic

Ένας άλλος τρόπος για την οικοδόμηση της κυκλοφορίας (traffic) προς την ιστοσελίδα σας!
Κάθε φορά που γράφετε ένα blog post, είναι ένα ακόμη indexed σελίδων στην ιστοσελίδα σας, το οποίο σημαίνει ότι είναι ακόμη μία ευκαιρία για σας, να εμφανίζεστε στις μηχανές αναζήτησης και να οδηγείτε κυκλοφορία (traffic)στον ισότοπο σας μέσω οργανικής έρευνας (μη πληρωμένης διαφήμισης).

Δωρεάν Διαφήμιση

Το Blogging βοηθά επίσης να σας ανακαλύψουν μέσω των social media. Κάθε φορά που γράφετε ένα blog post, δημιουργείτε περιεχόμενο που οι άνθρωποι μπορούν να μοιραστούν στα κοινωνικά δίκτυα (Twitter, LinkedIn, Facebook, Pinterest κτλ) παρουσιάζοντας την επιχείρησή σας σε ένα νέο κοινό που μπορεί να μην σας γνωρίζει ακόμη.

Authority : εδραίωση της εξουσίας.

Τα καλύτερα blogs των επιχειρήσεων απαντάν σε συχνές ερωτήσεις των εν δυνάμει πελατών τους. Αν σταθερά δημιουργείτε περιεχόμενο που είναι χρήσιμο για τον πελάτη-στόχο σας, αυτό θα σας βοηθήσει να καθιερωθείτε ως αρχή (authority) στα μάτια τους.

Μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. (SEO)

Όταν ένα blog post αρχίζει να ανεβαίνει στην κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης, αυτό σημαίνει ότι για μέρες, εβδομάδες, μήνες και χρόνια, μπορείτε να συνεχίσετε να παίρνετε κυκλοφορία από το εν λόγω blog post. Περίπου το 90% των leads που παράγουμε κάθε μήνα έρχονται από τα blog post που δημοσιεύθηκαν κατά τους προηγούμενους μήνες. Μερικές φορές χρόνια. Αποκαλούμε αυτά τα είδη των blog post "compounding" και περίπου 1 στα 10 blog post είναι "compounding".

Στην E-Marketing Clusters δημιουργούμε για εσάς επαγγελματικά άρθρα, ώστε να διασφαλίσουμε την μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας σε όλα τα επίπεδα. Η αύξηση της κίνησης του e-shop ή του website σας, μπορεί να επιτευχθεί με την χρήση αρθρογραφίας και να οδηγήσει στην αύξηση των πωλήσεων.

Δείτε το blog μας εδώ : https://www.e-marketingclusters.gr/blog-kai-nea/

 

E-Marketing Clusters - Ρωτήστε μας

Καλέστε μας στα τηλέφωνα :

+30 210 95 777 95
+30 2310 81 35 75
ή συμπληρώστε την

Φόρμα Αίτησης Δωρεάν Ενημέρωσης

Τι από τα παρακάτω σας ενδιαφέρει;

Δημιουργία WebsiteΔιαχείριση E-shopΔιαχείριση Social MediaΔημιουργία Digital ΚαμπάνιαςGoogle AdsΔημιουργία Περιεχομένου (γραφιστικά, blog, PDF κτλ)VideoΈλεγχος E-shop για συμβατότητα με Ευρωπαϊκό Κανονισμό (GDPR)Δημιουργία E-Learning PlatformGoogle My BusinessΣυντήρηση ΙστοσελίδαςSEO StrategyBlogging

Στην E-Marketing Clusters δεσμευόμαστε να προστατεύουμε το απόρρητό σας, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας.

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα αποστολής συμφωνείτε με την αποθήκευση και διαχείριση των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.