Η Lenovo θα κυκλοφορήσει ένα full screen smartphone!

Η Lenovo θα κυκλοφορήσει ένα full screen smartphone!

Η Lenovo θα κυκλοφορήσει ένα full screen smartphone! - E-Marketing Clusters

Έρχεται το Z5 της Lenovo, το οποίο θα είναι ολόκληρο μια οθόνη!

Ο αντιπρόεδρος της Lenovo Chang Cheng παρουσίασε, στο Weibo, ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης της Κίνας, το νέο smartphone της Lenovo, που δεν είναι παρά μία οθόνη που πλαισιώνεται από ένα εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο. Ενώ η Apple ισχυρίζεται ότι το νέο iPhone είναι ένα full screen smartphone, η Lenovo έρχεται να την διαψεύσει με το νέο της μοντέλο.

Το επερχόμενο Lenovo Z5 διαθέτει εντυπωσιακή αναλογία οθόνης σε ποσοστό 95%. Ο Cheng δήλωσε, επίσης, ότι το Z5 περιλαμβάνει τέσσερις τεχνολογικές καινοτομίες και 18 τεχνολογίες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Πολλές άλλες εταιρείες έχουν εισαγάγει μοντέλα “bezel-less”, δηλαδή smpartphones χωρίς πρόσοψη με μεγαλύτερη οθόνη. Όπως το Mi Mix 2 της Xiaomi, για παράδειγμα, με αναλογία οθόνης 91,3 τοις εκατό, το οποίο είναι μεταξύ των καλύτερων του κλάδου.

Η Lenovo, η οποία αγόρασε την Motorola από την Google έναντι 2,91 δισεκατομμυρίων, δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες με αποτέλεσμα να ηττηθεί στην τοπική αγορά αλλά και στο εξωτερικό, από τις εταιρείες Huawei, Vivo, Oppo και Xiaomi.

Η εταιρεία, τώρα, αναζητά έναν τρόπο να κερδίσει και πάλι την προσοχή του καταναλωτικού κοινού και ο τρόπος αυτός είναι το νέο της smpartphone, Ζ5.

Δωρεάν Ebook Social Media Marketing Strategy 2020 - E-Marketing Clusters
Μοιραστείτε το...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email


Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.