Ρωσία : ανοίγει η πρώτη σχολή που ειδικεύεται στην τεχνολογία BlockChain

  • Home
  • Blog
  • Νέα
  • Ρωσία : ανοίγει η πρώτη σχολή που ειδικεύεται στην τεχνολογία BlockChain

Ρωσία : ανοίγει η πρώτη σχολή που ειδικεύεται στην τεχνολογία BlockChain - E-Marketing ClustersΡωσία : ανοίγει η πρώτη σχολή που ειδικεύεται στην τεχνολογία BlockChain

Η Ρωσία εγκαινίασε την πρώτη σχολή που ειδικεύεται στην τεχνολογία BlockChain. Οι σπουδαστές συνωστίζονται για να παρακολουθήσουν τα μαθήματα που ξεκινούν τον Μάρτιο.

Ρωσία : ανοίγει η πρώτη σχολή που ειδικεύεται στην τεχνολογία BlockChain

Παγκόσμια πρώτη

Το Phystech Park της Μόσχας, ένα τεχνολογικό κέντρο αφιερωμένο στην επιχειρηματική ανάπτυξη, φιλοξενεί την νέα αυτή σχολή. Πράγματι, το σχολείο είναι εξειδικευμένο στο BlockChain. Οι εγγραφές έχουν ήδη κλείσε για την πρώτη περίοδο, ενώ τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την 1η Μαρτίου 2018. Οι σπουδαστές θα μελετήσουν κυρίως την τεχνική πλευρά του Ethereum BlockChain, αλλά δεν θα ασχοληθούν αρχικά με τις εφαρμογές.

Ο επικεφαλής του Phystech Park είναι πολύ περήφανος για αυτή την σχολή και εξηγεί: “Στις 12 Φεβρουαρίου, η Σχολή Προγραμματιστών της Μόσχας και το Metropolitan Computing Center του Phystech Park υπέγραψαν συμφωνία για να ξεκινήσουν το μάθημα” Εισαγωγή στην Ανάπτυξη Εφαρμογών BlockChain Ethereum”.

Ρωσία : ανοίγει η πρώτη σχολή που ειδικεύεται στην τεχνολογία BlockChain

Εκπαιδεύστε τους προγραμματιστές του αύριο

Ο στόχος είναι να εκπαιδευτούν προγραμματιστές στην βάση του προγραμματισμού της τεχνολογίας BlockChain. Οι σπουδαστές θα είναι έτοιμοι να σχεδιάσουν εφαρμογές με βάση το Ethereum. Μια εξαιρετική ομάδα από ειδήμονες έχει αναλάβει το διδακτικό έργο, ανάμεσα στους οποίους και ο Vitalik Buterin, συνιδρυτής της πλατφόρμας Ethereum.

Ο Sergei Shedov, διευθυντής της Σχολής Προγραμματιστών της Μόσχας, είναι πολύ ενθουσιώδης: “Το πρόγραμμα αυτό είναι μοναδικό για δύο λόγους. Πρώτον, θα μπορούν οι σπουδαστές να ενταχθούν στην πιο σύγχρονη προσέγγιση της τεχνολογίας BlockChain, σε συνδυασμό με ένα τόσο υψηλό τεχνικό επίπεδο που είναι προσβάσιμο μόνο σε ορισμένα πανεπιστήμια του κόσμου. […] Δεύτερον, οι καλύτεροι θα είναι σε θέση να εφαρμόσουν τις γνώσεις που αποκτήθηκαν στην πράξη, μέσω πρακτικής σε εταιρείες στον τομέα της τεχνολογίας του Phystech Park. ”

Οι ειδικοί στην τεχνολογία BlockChain είναι λίγοι και αυτή η σχολή μπορεί να αντιπροσωπεύει για τους σπουδαστές μια μεγάλη ευκαιρία για το επαγγελματικό τους μέλλον. Η ιδέα δεν στερείται πρωτοτυπίας και ανοίγει νέους επαγγελματικούς δρόμους.

Δωρεάν Ebook Social Media Marketing Strategy 2020 - E-Marketing Clusters
Μοιραστείτε το...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email


Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.