Νέο blockchain smartphone!

Η HTC θα κυκλοφορήσει ένα blockchain smartphone.! - E-Marketing Clusters

Νέο blockchain smartphone από την HTC

Το nέο blockchain smartphone έχει σχεδιαστεί ειδικά για καλύτερη κρυπτογράφηση και DΑpp εμπειρία χρήστη. (DAPP είναι μία “αποκεντρωμένη εφαρμογή” όπου ο καθένας μπορεί να δημοσιεύσει τις εφαρμογές του – dapps – οι οποίες δεν απαιτούν τη λειτουργία μεσάζοντα ή τη διαχείριση των πληροφοριών του χρήστη. Τα Dapps συνδέουν απευθείας τους χρήστες και τους παρόχους.

Η HTC αναπτύσσει ένα νέο smartphone με λειτουργικό Android που θα τροφοδοτείται με τεχνολογία blockchain για bitcoin και εφαρμογές Ethereum. Το συγκεκριμένο smartphone ονομάζεται Exodus και θα διαθέτει ένα καθολικό “πορτοφόλι” και ασφαλές hardware για την υποστήριξη των κρυπτοσυχνοτήτων και των αποκεντρωμένων εφαρμογών.

Η HTC έχει επιστρατεύσει τον δημιουργό του Vive, Phil Chen, που θα είναι υπεύθυνος για όλες τις πρωτοβουλίες της HTC, που σχετίζονται με την τεχνολογία blockchain και την κρυπτογράφηση, συμπεριλαμβανομένου και του smartphone Exodus. Η εταιρεία σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα εγγενές δίκτυο blockchain με όλους τους άλλους χρήστες να λειτουργούν ως κόμβοι για τη διευκόλυνση συναλλαγών με cryptocurrency.

Η HTC θα κυκλοφορήσει ένα blockchain smartphone.! - E-Marketing Clusters

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που, με την κυκλοφορία του Exodus, υποστηρίζουμε βασικά πρωτόκολλα όπως το Bitcoin, το Lightning Networks, το Ethereum, το Dfinity και πολλά άλλα”, δήλωσε ο Phil Chen σχετικά με την ενσωμάτωση εφαρμογών blockchain στο hardware του συγκεκριμένου smartphone. “Θα θέλαμε να υποστηρίξουμε ολόκληρο το σύστημα blockchain και θα ανακοινώσουμε πολλές ακόμα συναρπαστικές συνεργασίες”.

Τα χαρακτηριστικά του HTC Exodus blockchain smartphone

Η HTC εξετάζει επίσης το ενδεχόμενο χρήσης cryptocurrency ως τρόπο πληρωμής για νέο κινητό της τηλέφωνό, ωστόσο η τιμή του δεν έχει ακόμη αποφασιστεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η HTC δεν είναι η πρώτη εταιρεία που σκέφτεται την δημιουργία ενός blockchain smartphone, ένα αντίστοιχο κινητό τηλέφωνο της Sirin Labs, το οποίο ανακοινώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

Τα blockchain smartphones προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια και καλύτερη εμπειρία χρήστη, ενσωματώνοντας το e-wallet απευθείας στο τηλέφωνο και επιτρέποντας τις άμεσες συναλλαγές με cryptocurrency, χωρίς τέλη εξόρυξης.

Η HTC θα κυκλοφορήσει ένα blockchain smartphone.! - E-Marketing Clusters

Βέβαια, όλα αυτά τα χαρακτηριστικά μπορούν να ενσωματωθούν σε οποιοδήποτε smartphone, με τη βοήθεια λογισμικού για συναλλαγές με Bitcoin και άλλων cryptocurrencies, με τέλη εξόρυξης, είτε πρόκειται για απλά smartphones είτε για blockchain smartphones. Όπως, επίσης, και τα προγράμματα περιήγησης με δυνατότητα προστασίας προσωπικών δεδομένων και εφαρμογές μηνυμάτων μπορούν να εγκατασταθούν σε οποιοδήποτε smartphone.

Ωστόσο, μένει να δούμε πότε τα συγκεκριμένα smartphones θα διατεθούν στην αγορά και αν θα βελτιώσουν την εμπειρία της περιήγησης μέσω του αποκεντρωμένου ιστού για την χρήση κρυπτονομισμάτων.

Δωρεάν Ebook Social Media Marketing Strategy 2020 - E-Marketing Clusters
Μοιραστείτε το...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email


Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.