Εφικτές οι συναλλαγές με Bitcoin χωρίς wi-fi

 

Εφικτές οι συναλλαγές με Bitcoin χωρίς wi-fi

Έρχεται μία εφαρμογή που σάς επιτρέπει να πραγματοποιείτε συναλλαγές με Bitcoin χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο! - E-Marketing Clusters

Έρχεται μία εφαρμογή που σάς επιτρέπει να πραγματοποιείτε συναλλαγές με Bitcoin χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο!

Η εταιρεία goTenna, μια start-up με αντικείμενο την αποκεντρωμένη επικοινωνία και έδρα στη Νέα Υόρκη, σε συνεργασία με την Samurai Wallet , δημιούργησε μια εφαρμογή για συναλλαγές με Bitcoin χωρίς wi-fi.

Η λειτουργία της εφαρμογής

Η εφαρμογή, που ονομάζεται TxTenna, λειτουργεί με τη δημιουργία ενός καναλιού μεταξύ της συσκευής Samourai Wallet και της συσκευής goTenna mesh.

Οι χρήστες μπορούν να πραγματοποήσουν μια απλή συναλλαγή bitcoin με το Samurai Wallet όπως συνήθως, αλλά χωρίς να απαιτείται η πρόσβαση στο διαδίκτυο. Οι πληροφορίες συναλλαγής μεταβιβάζονται στην εφαρμογή TxTenna, η οποία τις μεταδίδει σε κοντινούς κόμβους δικτύου μέσω της συσκευής goTenna mesh.

Κάθε συσκευή goTenna θα μεταβιβάσει τις πληροφορίες συναλλαγών σε άλλες συσκευές, μέχρι να φτάσει σε μία που είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο και επίσης τρέχει την εφαρμογή TxTenna. Όταν η τελευταία συσκευή συγχρονιστεί , θα στείλει τις πληροφορίες συναλλαγής σας στο δίκτυο Bitcoin.

Αυτή η ρύθμιση μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε απομακρυσμένες περιοχές όπου δεν υπάρχει σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο.

Έρχεται μία εφαρμογή που σάς επιτρέπει να πραγματοποιείτε συναλλαγές με Bitcoin χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο! - E-Marketing Clusters

Η εταιρεία, υπογραμμίζει ότι “η ταυτότητα και η τοποθεσία του χρήστη θα παραμένει κρυφή όταν πραγματοποιεί την συναλλαγή”, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να πραγματοποιηθούν συναλλαγές χωρίς να διακινδυνευτούν τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη.

Η διερεύνηση εναλλακτικών μεθόδων συναλλαγής Bitcoin δεν είναι κάτι νέο.

Το Blockstream ξεκίνησε να εκπέμπει μέσω δορυφόρων, τον Αύγουστο του περασμένου έτους, με σκοπό να επιτραπεί η πρόσβαση στο δίκτυο του Bitcoin, ακόμη και χωρίς πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Η εταιρεία Samourai Wallet αναφέρει ότι εμπνεύστηκε την δημιουργία μιας εναλλακτικής μεθόδου χρήσης Bitcoin, θέλοντας να βελτιώσει περαιτέρω τα χαρακτηριστικά ασφαλείας και να αντιμετωπίσει τα προβλήματα πρόσβασης στο διαδίκτυο.

Δωρεάν Ebook Social Media Marketing Strategy 2020 - E-Marketing Clusters
Μοιραστείτε το...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email


Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.