Το Gmail θα παρέχει την δυνατότητα μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αυτοκαταστρέφονται!

  • Home
  • Blog
  • Καινοτομία
  • Το Gmail θα παρέχει την δυνατότητα μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αυτοκαταστρέφονται!

Το Gmail θα παρέχει την δυνατότητα μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αυτοκαταστρέφονται!


Gmail - E-Marketing Clusters

Η Google ανακοίνωσε μια σειρά από νέες λειτουργίες για το Gmail. Και μεταξύ αυτών, υπάρχει η δυνατότητα αποστολής ηλεκτρονικών μηνυμάτων που αυτοκαταστρέφονται.

Πιο συγκεκριμένα, είναι μια λειτουργία “εμπιστευτικής” αλληλογραφίας, σχεδιασμένη για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιέχουν ευαίσθητα δεδομένα.

Όπως εξήγησε ο Product Manager της εταιρείας, Matthew Izatt, αυτή η λειτουργία “σας επιτρέπει να καταργήσετε την επιλογή μεταφοράς, αντιγραφής, λήψης ή εκτύπωσης μηνυμάτων” και σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να δώσετε ημερομηνία λήξης στο email σας.

Gmail - E-Marketing Clusters

Βολικό για ανταλλαγή δεδομένων ευαίσθητου περιεχομένου

Η Google εμπνέυστηκε αυτή τη λειτουργία για ανταλλαγή ευαίσθητων πληροφοριών, όπως φορολογικές δηλώσεις ή αριθμούς κοινωνικής ασφάλισης.

Για την ενεργοποίηση της νέας υπηρεσίας Gmail, κάντε κλικ σε ένα σύνδεσμο στις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Ωστόσο, σε κάποιες περιπτώσεις η υπηρεσία εμπιστευτικότητας δεν είναι ακόμη διαθέσιμη. Η Google εξήγησε ότι ορισμένες λειτουργίες θα εμφανιστούν σε λίγες εβδομάδες.

Σε κάθε περίπτωση, είναι μια λειτουργία που οι χρήστες θέλουν να έχουν σε όλες τις εφαρμογές επικοινωνίας (και αυτό επέτρεψε στο Snapchat να γίνει δημοφιλές). Επιπλέον, πρόσφατα, το Facebook αποφάσισε επίσης να επιτρέψει στους χρήστες του να διαγράψουν μηνύματα (στα inbox των παραληπτών) μετά την αποστολή, ενώ το WhatsApp ήδη προσφέρει παρόμοια χαρακτηριστικά για κάποιο χρονικό διάστημα.

Δωρεάν Ebook Social Media Marketing Strategy 2020 - E-Marketing Clusters
Μοιραστείτε το...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email


Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.