Η Amazon πλέον παραδίδει την παραγγελία σου, στο αυτοκίνητο σου..!

Η Amazon πλέον παραδίδει την παραγγελία σου, στο αυτοκίνητο σου..!


Amazon Key - E-Marketing Clusters

Η νέα υπηρεσία της Amazon σου δίνει την δυνατότητα να παραλάβεις την παραγγελία σου στο αυτοκίνητο σου την ίδια κιόλας μέρα, με την υπηρεσία Amazon Key, για τα prime μέλη.

Τα αυτοκίνητα της Chevrolet, Buick, GMC, Cadillac και Volvo είναι συμβατά με την συγκεκριμένη υπηρεσία. Η παράδοση θα γίνεται με απομακρυσμένο έλεγχο του αυτοκινήτου του χρήστη από το κινητό του, ανοίγοντας το, μέσω εφαρμογής.

Αυτή τη στιγμή η νέα υπηρεσία παράδοσης είναι διαθέσιμη σε περίπου σαράντα πόλεις στην Αμερική. Πρόκειται για μια επέκταση της υπηρεσίας Amazon Key, που είναι ήδη διαθέσιμη από το Νοέμβριο του 2017, η οποία προσφέρει υπηρεσίες απομακρυσμένου ελέγχου του σπιτιού του χρήστη (παραδόσεις, καθαρισμός κλπ.), μέσω κινητού τηλεφώνου, με τον εξοπλισμό της Amazon Key. Το “έξυπνο” αυτοκίνητο, όπως και το “έξυπνο” σπίτι, ανοίγει και κλείνει μετά από εξουσιοδότηση του ιδιοκτήτη.

Δωρεάν Ebook Social Media Marketing Strategy 2020 - E-Marketing Clusters
Μοιραστείτε το...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email


Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.