Η Microsoft αποκαλύπτει το μέλλον των Windows 10..!

  • Home
  • Blog
  • Νέα
  • Η Microsoft αποκαλύπτει το μέλλον των Windows 10..!

Η Microsoft αποκαλύπτει το μέλλον των Windows 10..!


Microsoft Fluent Design System - E-Marketing Clusters

Έρχεται το νέο Fluent Design System, μια γλώσσα σχεδίασης που αναπτύχθηκε το 2017 από τη Microsoft και αποτελεί την ανανεωμένη έκδοση της Design Language 2.

Η Microsoft παρουσίασε για πρώτη φορά τις αλλαγές του Fluent Design Syσtem για τα Windows 10 το περασμένο έτος, και αποκάλυψε μια σειρά από νέες αλλαγές που θα εμφανιστούν στα Windows 10. Πλέον, με το Fluent Design System χρησιμοποιεί εφέ σκίασης, παράλληλα με τον εκσυγχρονισμό των μενού περιβάλλοντος.

Οι αλλαγές καθιστούν την νέα έκδοση της γλώσσας σχεδίασης πιο εκλεπτυσμένη και βολική για τους προγραμματιστές, ενώ η εταιρεία στοχεύει στην αποφυγή πιθανής ασυνέπειας στις πρώτες εφαρμογές του Fluent για τα Windows 10. Τα εφέ σκίασης των Windows 10 πλέον θα παρέχουν περισσότερο βάθος ενώ και τα χρώματα θα γίνουν πιο έντονα.

Microsoft Fluent Design System - E-Marketing Clusters

Ορισμένες από τις αλλαγές που έγιναν στο Fluent Design έχουν βελτιωθεί αρκετά για συσκευές tablet και άλλες συσκευές αφής. Ωστόσο, η Microsoft παραδέχτηκε ότi, όπως υποστηρίζουν οι προγραμματιστές εφαρμογών, το user interface (περιβάλλον χρήστη) είναι αρκετά μεγάλο, ειδικά για συσκευές που δεν είναι αφής.

Η εταιρεία έχει τροποποιήσει ακόμη και το κουμπί “πίσω” στις εφαρμογές των Windows 10 Οι αλλαγές πλοήγησης περιλαμβάνουν υποστήριξη για συντομεύσεις πληκτρολογίου και ακόμη και το Xbox One.

Όλες αυτές οι αλλαγές στο Fluent Design System θα βοηθήσουν στην ανανέωση της συνολικής εμφάνισης και αίσθησης των Windows. Όπως φαίνεται η Microsoft αλλάζει σιγά σιγά την κατεύθυνση σχεδιασμού των Windows 10 και εκσυγχρονίζει τις εφαρμογές της.

Δωρεάν Ebook Social Media Marketing Strategy 2020 - E-Marketing Clusters
Μοιραστείτε το...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.