Η Xiaomi θα κυκλοφορήσει έξυπνες συσκευές για το σπίτι..!

Η Xiaomi θα κυκλοφορίσει νέα σειρά με έξυπνες συσκευές για το σπίτι!


Η Xiaomi θα κυκλοφορήσει έξυπνες συσκευές για το σπίτι..! - E-Marketing Clusters

Η Xiaomi σε συνεργασία με την υπηρεσία Google Assistant, λανσάρει την νέα σειρά έξυπνων συσκευών για το σπίτι, στις ΗΠΑ.

Η εταιρεία Xiaomi ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει τρία έξυπνα οικιακά προϊόντα σε συμβατότητα με την Google Assistant.

Ανάμεσα στα προϊόντα είναι, το φωτιστικό Mi Bedside και Mi LED Smart Bulb με υποστήριξη 16 εκατομμυρίων χρωμάτων, ενώ διαθέτει και φωνητική υποστήριξη, η οποία σας επιτρέπει να ελέγχετε τη φωτεινότητα και τη θερμοκρασία του χρώματος. Επίσης, το Smart Plug Mi παρέχει την δυνατότητα έλεγχου των συσκευών μέσω Wi-Fi.

Η Xiaomi δεν είναι καθόλου δυναμική στην αγορά των ΗΠΑ και τα συγκεκριμένα προϊόντα αντιπροσωπεύουν ένα μικρό δείγμα εκείνων που προσφέρονται στην αγορά της Κίνας, της Ινδίας και άλλων χωρών.

Βέβαια, με την υποστήριξη της Google Assistant, η Xiaomi μπορεί τουλάχιστον να παρουσιαστεί ως μια πιο βιώσιμη επιλογή στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Lei Jun, δήλωσε πρόσφατα ότι η Xiaomi σχεδιάζει να ξεκινήσει την προώθηση συσκευών τηλεφώνου στην αμερικανική αγορά μέσα σε περίπου ένα χρόνο.

Το φωτιστικό Mi Bedside θα είναι διαθέσιμο στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσα στο μήνα. Ωστόσο η ημερομηνία κυκλοφορίας των συσκευών Mi LED Smart Bulb και Smart Plug Mi, όπως και η τιμή τους, δεν έχουν ανακοινωθεί.

Δωρεάν Ebook Social Media Marketing Strategy 2020 - E-Marketing Clusters
Μοιραστείτε το...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email


Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.