Η Peloton ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το έξυπνο ποδήλατο γυμναστικής!

  • Home
  • Blog
  • Smart Technology
  • Η Peloton ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το έξυπνο ποδήλατο γυμναστικής!

Η Peloton ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το έξυπνο ποδήλατο γυμναστικής! - E-Marketing Clusters

Η τεχνολογία συναντά το fitness..

Η εταιρεία εξοπλισμού οργάνων γυμναστικής, Peloton, επεκτείνει τις λειτουργίες του στατικού ποδηλάτου, στο Ηνωμένο Βασίλειο και τον Καναδά, όπως ανακοίνωσε η Engadget. Τα ποδήλατα της Peloton, διαθέτουν tablet, κάμερα και ενσωματωμένο μικρόφωνο, ενώ υπάρχει η δυνατότητα συνδρομής για τα ζωντανά και on-demand τμήματα γυμναστικής που προσφέρει η εταιρεία.

Τα μαθήματα μεταδίδονται μέσω του tablet εκτός από τις ζωντανές συνεδρίες, μπορούν να προβληθούν πάνω από 5.000 συνεδρίες με ασκήσεις on-demand. Εάν βρίσκεστε σε μια ζωντανή συνεδρία, η οθόνη εμφανίζει την κατάταξή σας σε σύγκριση με όλους τους άλλους που συμμετέχουν την ίδια στιγμή. Φέτος, στη διεθνή έκθεση CES, η Peloton ανακοίνωσε την κυκλοφορία του διαδρόμου των $4.000, ο οποίος προσφέρει πάνω από 7.000 μαθήματα on-demand και cross-training συνεδρίες.

Η Peloton ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το έξυπνο ποδήλατο γυμναστικής! - E-Marketing Clusters

Η εταιρεία λέει ότι θα ανοίξει σημεία λιανικής πώλησης, στο Λονδίνο και το Τορόντο το φθινόπωρο, ενώ σχεδιάζει να επεκταθεί και στην ευρωπαϊκή αγορά το 2019. Επίσης, θα ανοίξει ένα στούντιο στο Λονδίνο, μέσα στο επόμενο έτος, το οποίο θα παρέχει περισσότερο ζωντανό περιεχόμενο για όσους βρίσκονται σε διαφορετικές ζώνες ώρας. Η τιμή του ποδηλάτου γυμναστικής, θα είναι για 1.995 λίρες στο Ηνωμένο Βασίλειο και 2.595 δολάρια στον Καναδά, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί πόσο θα είναι η μηνιαία συνδρομή σε κάθε χώρα.

Δωρεάν Ebook Social Media Marketing Strategy 2020 - E-Marketing Clusters
Μοιραστείτε το...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email


Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.