Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση της Google Lens!

Η Google κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση της λειτουργίας Google Lens! - E-Marketing Clusters

Οι χρήστες με συσκευές Android που έχουν την εφαρμογή Google Lens για την κάμερα, θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στη συγκεκριμένη λειτουργία απλώς πηγαίνοντας στην κάμερα του κινητού τους και πατώντας το αντίστοιχο εικονίδιο.

Έτσι θα ενεργοποιηθεί η λειτουργία Google Lens η οποία δίνει την δυνατότητα να εντοπισμού περισσότερων λεπτομερειών σχετικά με τα αντικείμενα που θέλουν να φωτογραφίσουν, σε πραγματικό χρόνο. Η συγκεκριμένη λειτουργία θα είναι σε θέση να αναλύσει τι βλέπει η κάμερα του κινητού σας, χρησιμοποιώντας τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας (AR) και αναλύοντας τα pixels με σκοπό να εμφανίσει τα αντίστοιχα αποτελέσματα από το διαδίκτυο.

Με ποιες συσκευές είναι συμβατή η λειτουργία Google Lens;

Αρχικά, μόνο οι συσκευές Google Pixel 1 και Google Pixel 2 είχαν πρόσβαση στην συγκεκριμένη λειτουργία. Πλέον, με την τελευταία ενημέρωση, η λειτουργία έρχεται σε δέκα επιπλέον συσκευές Android.

Μέχρι στιγμής, η Google ανακοίνωσε πως οι εταιρείες που θα έχουν πρόσβαση στην νέα λειτουργία του Google Lens, είναι η LG, η Motorola, η Xiaomi, η Sony Mobile, η HMD / Nokia, η Transsion, η TCL, η OnePlus, η BQ και η Asus.

Η Google κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση της λειτουργίας Google Lens! - E-Marketing Clusters

Ποια αντικείμενα θα μπορεί να αναγνωρίσει η λειτουργία Google Lens;

Η νέα λειτουργία μπορεί να αναγνωρίσει ρούχα, βιβλία, κτίρια, φυτά, ζώα και έργα τέχνης. Θα είναι σε θέση να εμφανίσει αποτελέσματα από το διαδίκτυο, σχετικά με ένα ρούχο ή τίτλους βιβλίων και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με μια περιοχή, ένα κτίριο ή ένα τοπίο ή λεπτομέρειες για τα κάποιο έργο τέχνης. Μπορεί επίσης να εμφανίσει το είδος ενός ζώου ή ενός φυτού. Αυτό θα δώσει μια νέα διάσταση σε όσα βλέπουμε και αντιλαμβανόμαστε.

Επιπλέον, το Google Lens θα είναι σύντομα σε θέση να αναπαράγει ένα μουσικό βίντεο αν ο χρήστης εστιάσει την κάμερα του κινητού του στην αφίσα ενός μουσικού ή ακόμα και να εμφανίσει τις ώρες προβολών μιας ταινίας αν, για παράδειγμα, ο χρήστης εστιάσει σε κάποιο κινηματογράφο. Επιπλέον, μέσω της νέας δυνατότητας επιλογής έξυπνου κειμένου, θα μπορούν οι χρήστες να αποθηκεύουν τα στοιχεία επικοινωνίας από μια επαγγελματική κάρτα και να προσθέτουν event στο ημερολόγιό τους, φωτογραφίζοντας κάποιο flyer ή αφίσα.

Τέλος, μέσω μιας νέας λειτουργίας, όπου συνδυάζεται η λειτουργία Google Lens και Google Maps ο χρήστης έχει την δυνατότητα να πλοηγηθεί σε πραγματικό χρόνο.

Οι νέες λειτουργίες του Google Lens έχουν προγραμματιστεί να κυκλοφορήσουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Δωρεάν Ebook Social Media Marketing Strategy 2020 - E-Marketing Clusters
Μοιραστείτε το...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email


Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.