Το YouTube σε αναζήτηση των Οσκαρ!

Το YouTube σε αναζήτηση των Οσκαρ!


Το YouTube σε αναζήτηση των Οσκαρ! - E-marketing Clusters

Σε αναζήτηση των Οσκαρ, ξεκινάει την παραγωγή ταινιών το YouTube..

Ακολουθώντας τα βήματα του Netflix και της Amazon, που έχουν ήδη βραβευτεί στα Όσκαρ, η θυγατρική της Google ετοιμάζει την παραγωγή της ταινίας “Vulture Club“, στην οποία θα πρωταγωνιστεί η ηθοποιός, Susan Sarandon. Μια ταινία μεγάλου μήκους, με την υπογραφή του YouTube, που θα προβληθεί σύντομα στους κινηματογράφους.

Το “Vulture Club”, που βρίσκεται στη φάση της μετά-παραγωγής, με πρωταγωνίστρια την ηθοποιό Susan Sarandon, γνωστή για τους ρόλους της στο “Thelma and Louise”, “The Last Walk” και “The Rocky Horror Picture Show”, αυτή τη φορά, θα ενσαρκώσει τον ρόλο μιας βετεράνου νοσοκόμας, της οποίας ο γιος εργάζεται ως πολεμικός ανταποκριτής και απήχθη από τρομοκράτες.

Vulture Club_E-marketing Clusters

“Η ταινία Vulture Club ακολουθεί το μοναχικό ταξίδι μιας γυναίκας εγκαταλελειμμένης από την κυβέρνησή της, που βρίσκει απροσδόκητη βοήθεια σε μια κοινότητα”, δήλωσε η ιρανοαμερικανίδα σκηνοθέτης της ταινίας, Maryam Keshavarz. “Είναι τιμή να συνεργαστούμε με τους Susan Sarandon, Edie Falco και Matt Bomer που είναι απίστευτα ταλαντούχοι και πρωτοπόροι, όπως και με το YouTube, που μας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσουμε αυτήν την σύγχρονη και τόσο επίκαιρη ιστορία.”

Η YouΤube Red και η παραγωγή ταινιων

Στις αρχές του 2016, η YouTube Red, η θυγατρική της Google, είχε ήδη αποκαλύψει τους αρχικούς της στόχους για το περιεχόμενο της. Μια σειρά βίντεο και ταινιών είχε ανακοινωθεί για τους συνδρομητές της, συμπεριλαμβανομέης της σειράς ταινιών “Dance Camp”, που έγιναν από το τμήμα μέσων ενημέρωσης της DreamWorks και την ταινία “Lazer Team”.

Βέβαια, τα συγκεκριμένα πρότζεκτ ήταν χαμηλού προϋπολογισμού, με άγνωστους ηθοποιούς. Το “Lazer Team” δεν μπόρεσε να καλύψει το κόστος παραγωγής του και το “Lazer Team 2”, που κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2017, πέρασε επίσης απαρατήρητο στο box office.

Vulture Club_E-marketing Clusters

Οι …κακοτυχίες

Μετα την επιτυχία του ” Super Size Me”, η YouTube Red είχε ανακοινώσει την προβολή του ντοκιμαντέρ “Super Size Me 2: Holy Chicken! “, το οποίο θα ακολούθούσε την παγκόσμια επιτυχία του πρώτου. Πρόκειται για μια ταινία στην οποία, ο Morgan Spurlock τρέφεται αποκλειστικά με McDonald’s για ένα μήνα, παρατηρώντας τις επιπτώσεις που είχε στην υγεία του, η κατανάλωση junk food.

Ωστόσο, τον Δεκέμβριο του 2017, ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ “Super Size Me 2: Holy Chicken! “, κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση, μέσα από το #MeToo, ένα κίνημα κατά της σεξουαλικής βίας. Επομένως, η YouTube Red προτίμησε να χάσει αυτήν την πολλά υποσχόμενη ταινία, που έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο.

Το “Bodied”

Με το “Vulture Club”, η YouΤube Red αναθεωρεί τις φιλοδοξίες της. Η εταιρεία στηρίζεται και σε μια άλλη πρόσφατη απόκτηση: το “Bodied”, μια παρωδία από τον γνωστό ράπερ, Eminem. Μετά την εμπειρία του, με τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο “8 Mile”, μια ταινία που εμπνεύστηκε σε μεγάλο βαθμό από την καριέρα του, ο γνωστός ράπερ διερευνά ξανά τον κόσμο της “μάχης” του ραπ, με έναν πολύ ανατρεπτικό τόνο.

Στον αγώνα για τα Όσκαρ

Στις 21 Μαρτίου 2018, ανακοινώθηκε ότι η YouTube Red είχε μόλις τελειώσει την παραγωγή του στο “Vulture Club”. Η ταινία, λέγεται ότι θα βγει στους κινηματογράφους στα τέλη του 2018, πριν κυκλοφορήσει στη σελίδα της YouTube Red. Πρόκειται, για μία ταινία που θα μπορούσε να είναι ανάμεσα στις υποψηφιότητες για τα Όσκαρ, ένα βραβείο που έχει ήδη πάρει τη Susan Sarandon για το ρόλο του στο «Dead Man Walking» το 1995. Με την απόκτηση του αγαλματιδίου, η γνωστή πλατφόρμα βίντεο, θα εδραιώσει την θέση της στον κόσμο της κινηματογραφικής παραγωγής, όπως η Amazon και το Netflix.

Δωρεάν Ebook Social Media Marketing Strategy 2020 - E-Marketing Clusters
Μοιραστείτε το...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email


Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.