Για να αντιμετωπίσουν την άνοδο του PayPal, η Visa και η Mastercard ενώνουν τις δυνάμεις τους!

Για να αντιμετωπίσουν την άνοδο του PayPal, η Visa και η Mastercard ενώνουν τα ..e-wallets τους!


Για να αντιμετωπίσουν την άνοδο του PayPal, η Visa και η Mastercard ενώνουν τις δυνάμεις τους!

Η American Express και η Discover συμμετέχουν επίσης σε αυτό το υπό εξέλιξη έργο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2018.

Η Visa και η Mastercard, οι δύο παγκόσμιοι ηγέτες στις τραπεζικές κάρτες αλλά και οι ανταγωνιστές τους, ενώνονται για να “πολεμήσουν” την άνοδο του PayPal. Ετοιμάζονται να ενώσουν τα ηλεκτρονικά “πορτοφόλια” Masterpass και Visa Checkout, τα οποία θα είναι διαθέσιμα μέσω εικονιδίου σε ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου, σύμφωνα με την Bloomberg.

Το εγχείρημα αυτό, στο οποίο συμμετέχουν επίσης οι American Express και Discover, βρίσκεται ακόμη υπό ανάπτυξη, ωστόσο θα είναι στη διάθεση των καταναλωτών κατά τη διάρκεια του 2018.

Για να αντιμετωπίσουν την άνοδο του PayPal, η Visa και η Mastercard ενώνουν τις δυνάμεις τους!

Για να πραγματοποιήσετε online αγορές με την Visa Checkout και την Masterpass δεν χρειάζεται να πληκτρολογήσετε τα στοιχεία της τραπεζικής κάρτας σας. Ο καταναλωτής θα μπορεί να ολοκληρώσει τις online συναλλαγές του, χρησιμοποιώντας απλώς το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης του.

Από τότε που κυκλοφόρησαν, το 2012 η Mastercard και το 2014 η Visa, μάχονται μάταια για να φτάσουν στο επίπεδο δημοτικότητας του PayPal, που θεωρείται ο ηγέτης της αμερικανικής αγοράς. Σύμφωνα με έρευνες, το 58% των ηλεκτρονικών καταστημάτων στην Αμερική, δέχεται το σύστημα πληρωμών του PayPal, έναντι 26% για την Visa Checkout και 16% για την Masterpass.

Δωρεάν Ebook Social Media Marketing Strategy 2020 - E-Marketing Clusters
Μοιραστείτε το...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email


Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.