Κρυπτογράφηση Facebook

Το Facebook θα μπορούσε να κυκλοφορήσει τη δική του κρυπτογράφηση! - E-Marketing Clusters

Kρυπτογράφηση facebook: “FaceCoin”

Το Facebook έχει δημιουργήσει μια ομάδα αφιερωμένη στην τεχνολογία blockchain. Το “FaceCoin” θα γίνει μια μέρα πραγματικότητα. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Alex Heath, το Facebook θα μπορούσε να δημιουργήσει δικά του εικονικά νομίσματα για να διευκολύνει τις συναλλαγές στην πλατφόρμα του, την οποία τώρα χρησιμοποιούν περίπου 2 δισεκατομμύρια χρήστες – την δική του κρυπτογράφηση facebook.

Μια ομάδα αφιερωμένη στην τεχνολογία blockchain

Mία από τις εφαρμογές που μελετάει η νέα μονάδα του Facebook, σχετικά με τις συναλλαγές στην πλατφόρμα του, είναι αφιερωμένη στις δυνατότητες των τεχνολογιών blockchain, όπως αποκαλύφθηκε από την αμερικανική ιστοσελίδα Recode. Επικεφαλής είναι ο David Marcus, πρώην επικεφαλής Messenger και πρώην πρόεδρος της Paypal.

Το Facebook θα μπορούσε να κυκλοφορήσει τη δική του κρυπτογράφηση! - E-Marketing Clusters

“Όπως και πολλές άλλες εταιρείες, έτσι και το Facebook, διερευνά τις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία blockchain. Αυτή η νέα ομάδα θα μελετήσει πολλές εφαρμογές. Δεν έχουμε τίποτα περισσότερο να ανακοινώσουμε”, δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας. Το Facebook δεν επιβεβαιώνει την πληροφορία, αλλά ούτε και την διαψεύδει.

Κρυπτογράφηση facebook και Farmville

Το Facebook είχε ήδη μπει στην έννοια του εικονικού νομίσματος – κρυπτογράφηση facebook, από το 2009, με το Facebook Credit. Η υπηρεσία αυτή έδωσε τη δυνατότητα στους χρήστες να αποκτήσουν εικονικά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων παιχνιδιών, όπως το Farmville. Ωστόσο, η υπηρεσία δεν ανταποκρίθηκε στην αναμενόμενη επιτυχία και εγκαταλείφθηκε δύο χρόνια αργότερα.

Μένει να δούμε πότε και αν θα εμφανιστεί η τεχνολογία cryptocurrency στο Facebook.

Δωρεάν Ebook Social Media Marketing Strategy 2020 - E-Marketing Clusters
Μοιραστείτε το...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email


Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.