Samsung: κέντρο έρευνας τεχνητής νοημοσύνης στο Παρίσι!

  • Home
  • Blog
  • Νέα
  • Samsung: κέντρο έρευνας τεχνητής νοημοσύνης στο Παρίσι!

Η Samsung θα ανοίξει ένα κέντρο έρευνας τεχνητής νοημοσύνης στο Παρίσι! - E-Marketing Clusters

 

Η Samsung ετοιμάζεται να ανοίξει ένα κέντρο έρευνας τεχνητής νοημοσύνης στο Παρίσι

Η Γαλλία έχει μπει δυναμικά στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης! Την παραμονή των κυβερνητικών ανακοινώσεων, που ακολούθησαν την έκθεση Villani, ο πρόεδρος της Γαλλίας, Emmanuel Macron, δεν αποκάλυψε την απόφαση της Samsung Electronics να δημιουργήσει ένα νέο κέντρο έρευνας τεχνητής νοημοσύνης στην περιοχή του Παρισιού. Παράλληλα, ο ιαπωνικός κολοσσός, Fujitsu, επέλεξε να ενισχύσει τις εταιρείες του, με έδρα το Σακλαί του Παρισιού, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο ερευνητικό πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ορίζοντας 2020.

Σκοπός της έκθεσης Villani, με επικεφαλή τον μαθηματικό, Cédric Villani, ήταν να καθοριστεί πώς πρέπει να τοποθετηθεί η Γαλλία σχετικά με την τεχνητή νοημοσύνη.

Η Samsung θα ανοίξει ένα κέντρο έρευνας τεχνητής νοημοσύνης στο Παρίσι! - E-Marketing Clusters

Η Samsung δημιουργεί ερευνητικό κέντρο τεχνητής νοημοσύνης στη Γαλλία.

Η Samsung, ετοιμάζεται να εγκαταστήσει ένα νέο κέντρο έρευνας τεχνητής νοημοσύνης στη Γαλλία και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Παρισιού. Αυτό το εγχείρημα είναι μέρος της στρατηγικής της Κορέας, όπως ανακοινώθηκε τον Ιανουάριο στην Διεθνή Έκθεση του CES, να δημιουργήσει ένα κέντρο αφιερωμένο στην έρευνα της τεχνητής νοημοσύνης, συμπεριλαμβανομένων 4 εργαστηρίων ανά τον κόσμο.

Θα είναι το τρίτο μεγαλύτερο ερευνητικό κέντρο του ομίλου στον κόσμο.

Η Samsung θα ανοίξει ένα κέντρο έρευνας τεχνητής νοημοσύνης στο Παρίσι! - E-Marketing Clusters

Η Fujitsu δημιουργεί κέντρο ερευνών για την τεχνητή νοημοσύνη στην Ευρώπη.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι και ο ιαπωνικός όμιλος Fujitsu αποφάσισε να επεκτείνει τις εγκαταστάσεις του κέντρου ερευνών στο Σακλαί του Παρισιού και τις δραστηριότητές του στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού ερευνητικού προγράμματος, Ορίζοντας 2020. Το εγχείρημα αυτό, θα χρησιμοποιήσει την τεχνητή νοημοσύνη για την κατοχύρωση της ασφάλειας των τραπεζικών δικτύων.

Οι ανακοινώσεις των δύο εταιρειών, ακολουθούν εκείνες του Facebook και της Google τον περασμένο Ιανουάριο, οι οποίες αποφάσισαν αντίστοιχα να ενισχύσουν τα κέντρα έρευνας τους και να ανοίξουν ένα εργαστήριο στη Γαλλία.

Δωρεάν Ebook Social Media Marketing Strategy 2020 - E-Marketing Clusters
Μοιραστείτε το...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email


Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.