Η Google μπαίνει στον κόσμο του gaming!

Η Google μπαίνει στον κόσμο του gaming! - E-Marketing Clusters

 

Η Google ιδρύει μια start-up που θα ασχολείται με το gaming, την Arcade, με στόχο την δημιουργία ενός quiz game ως πρώτη κυκλοφορία, σύμφωνα με το Bloomberg.

Σκοπός είναι η δημιουργία μιας εταιρείας στο workshop Area 120 της Google, ένα τμήμα που ασχολείται με πειραματικά προϊόντα και πρωτότυπες ιδέες. Επικεφαλής του είναι ο 21χρονος Michael Sayman, ο οποίος ήταν ο νεώτερος μηχανικός του Facebook, πριν από λίγα χρόνια.

Η Arcade σκοπεύει να δημιουργήσει ένα multiplayer game μέσω smartphone. Με την εμπειρία του Sayman στην ανάπτυξη ενός δημοφιλούς παιχνιδιού, όπως το 4 Snaps για λειτουργικά iOS, είναι σίγουρο ότι το εγχείρημα θα πετύχει. Ο Sayman, ήταν εκείνος που είχε δημιουργήσει και το Lifestage, μια εφαρμογή του Facebook, παρόμοιο με το Snapchat, με σκοπό να επιτρέπει σε νέους να μοιράζονται φωτογραφίες και βίντεο και να επικοινωνούν με τους φίλους τους, το οποίο κυκλοφόρησε το 2016, αν και σχεδόν ένα χρόνο αργότερα καταργήθηκε.

Το τμήμα Area 120 έχει ήδη κυκλοφορήσει το Grasshopper, μια εφαρμογή για την εκμάθηση των βασικών στοιχείων της κωδικοποίησης ενός κινητού τηλεφώνου, καθώς και το Uptime για λειτουργικά iOS, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν βίντεο στο YouTube σε συγχρονισμό με φίλους σε άλλα μέρη του κόσμου.

Δωρεάν Ebook Social Media Marketing Strategy 2020 - E-Marketing Clusters
Μοιραστείτε το...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email


Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.