Η Samsung λανσάρει το Flip Phone!

Η Samsung λανσάρει το Flip Phone! - E-Marketing Clusters

Η Samsung λανσάρει το Flip Phone!

Sold out ήδη το Samsung Flip Phone

Από τον φίνο σχεδιασμό του στα προηγμένα χαρακτηριστικά του, το νέο επαναστατικό μοντέλο της σειράς Galaxy Flip Phone της Samsung, είναι ένα από τα πιο hot κινήτα που κυκλοφορούν αυτή την περίοδο. Μόλις λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του, είναι γεγονός ότι το Samsung Galaxy Z Flip είναι πλέον διαθέσιμο στην αγορά και είναι ήδη sold out στα περισσότερα σημεία πώλησης παγκοσμίως!

Samsung Flip Phone: Δοκιμασμένα χαρακτηριστικά που αγάπησε ο κόσμος

Το νέο λανσάρισμα της Samsung έχει προκαλέσει μεγάλη εντύπωση στο κοινό. Ενώ διαθέτει πολύ εξελιγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά και μοντέρνο σχεδιασμό που συμβαδίζουν με τις νέες τάσεις, φαίνεται να παραπέμπει έντονα στα γνωστά σε όλους Flip Phones της Motorola που έκαναν πάταγο πριν από δύο δεκαετίες, προκαλώντας νοσταλγία σε πολλούς καταναλωτές.

Πρακτικός σχεδιασμός

Το προηγούμενο μοντέλο της σειράς Galaxy Flip -το οποίο αναδιπλώνεται οριζόντια- παρότι άφησε το κοινό πολύ ευχαριστημένο όσον αφορά τα λειτουργικά θέματα, ξεπερνούσε το ιδανικό μέγεθος ενός pocket-friendly κινητού, κάνοντας το λιγότερο εύχρηστο. Ο κατασκευαστής αντιμετωπίζει το ζήτημα της πρακτικότητας εφαρμόζωντας στο νέο μοντέλο, έναν σχεδιασμό αντίστοιχο με αυτόν των Flip Phones, δηλαδή της κάθετης αναδίπλωσης.

Πράγματι, παρά τις αμφιβολίες που εξέφρασε το κοινό όσον αφορά την ανθεκτικότητα του, τα ποσοστά των πωλήσεων είναι πολύ υψηλά. Το κινητό έγινε sold out στα περισσότερα φυσικά και ηλεκτρονικά σημεία πώλησης, μέσα σε χρονικό διάστημα λίγων μόνο ωρών από την κυκλοφορία του. Ξεπερνώντας κατά 10 φορές σε πωλήσεις το προηγούμενο μοντέλο της σειράς αλλά και το αντίστοιχο αναδιπλούμενο κινητό Moto Razr της Motorola που κυκλοφόρησε λίγες μέρες νωρίτερα, πρόκειται για το πιο καυτό fit της χρονιάς, δηλώνει ο σχεδιαστής.

Δωρεάν Ebook Social Media Marketing Strategy 2020 - E-Marketing Clusters
Μοιραστείτε το...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email


Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.